Speil

Sminkespeil

10stk produkter
Sorter etter
700045(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Dimbar
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Et sminkespeil brukes når du gjør deg klar både til hverdag og fest. Når festsminken skal legges og festfrisyren fikses, gjøres dette foran sminkespeilet. Det viktigste når du skal velge sminkespeil er å sørge for at belysningen er tilstrekkelig. I dag finnes det mange fine og praktiske sminkespeil med lamper hvor belysningen er innebygd. Velg med fordel form og stil på speilet som matcher rommets øvrige innredning.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan velger jeg et sminkespeil til badet?

Viktigheten av god belysning ved valg av sminkespeil kan ikke understrekes nok. Det er nok spesielt viktig å vurdere om du liker å sminke deg på badet hvor det ofte er mangel på dagslys. Hos oss i Furniturebox kan du kjøpe baderomsspeil som har innebygget LED-belysning i form av striper eller små lys.

Hva er alternativet til et veggmontert sminkespeil?

Det er like greit å kjøpe et sminkespeil som plasseres uavhengig på sminkebordet eller kommoden. For ekstra gode resultater finnes det speil med forstørrende effekt, som også er veldig bra for folk som ser dårlig på nært hold. Et annet alternativ er å kjøpe et kroppsspeil som kan stå direkte på gulvet. Du kan også bruke dette speilet når du prøver klær.

Hvilket makeup speil passer i sminkehjørnet mitt?

Innrede et koselig sminkehjørne med et sminkebord, et speil med belysning og en liten matchende krakk. Vi på Furniturebox tilbyr både sminkespeil som kan kjøpes separat eller som en integrert løsning sammen med sminkebord. Spør gjerne vår kundeservice om råd.