Lys

Stearinlys

25stk produkter
Sorter etter
2039694(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Feirer du en spesiell anledning eller vil du skape en koselig atmosfære hjemme? Da er stearinlys det rette valget for deg. Blant vårt sortiment finner du lys i ulike farger, størrelser og design som passer til alle anledninger. Plasser lys i forskjellige former og farger for å gi hjemmet ditt karakter og god atmosfære.

Vanlige spørsmål og svar

Bør jeg kjøpe stearinlys eller kubbelys?

Hvorfor ikke begge? Plasser lys i vakre lysestaker på steder i hjemmet du ønsker å lyse opp med en vakker glød. Kubbelys fungerer godt i alle hjem og har lengre brenntid enn stearinlys. Pynt med kubbelys på spisebordet eller sofabordet for å skape et stemningsfullt hjem hvor du kan nyte en herlig middag og koselig kveld i sofaen.

Hvilken effekt har et stearinlys?

Innredning med vakre stearinlys gir ikke bare et stemningsfullt hjem, det varmer også hjemmet til en behagelig varme. Ved å plassere lys i ulike deler av boligen lyser du også opp hjemmet ditt og skaper en innbydende følelse.

Hvor kan jeg kjøpe stearinlys?

Hos Furniturebox finner du lys i alle mulige fasonger og design. Her kan du kjøpe stearinlys, duftlys, lystilbehør og lysestaker billig på nett. Skulle du føle deg usikker på ditt nye kjøp eller om du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. De hjelper deg gjerne, og svarer på spørsmålene dine innen 24 timer.

Hvilke modeller av lys tilbyr Furniturebox?

Du finner en rekke lys i ulike design hos oss på Furniturebox. Enten du er ute etter lange, smale eller små lys, finner du det her hos oss. Vi tilbyr noe som passer alle hjem og interiørstiler.