Lys

Lysestake & kandelaber

14stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1852623(1).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Å dekorere med lysestaker er en genial idé hvis du vil skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt. Her finner du et stort utvalg av lysestaker og kandelaber billig på nett. Velkommen til å utforske vårt store sortiment og bestille den lysestaken du liker best.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på ved valg av lysestake?

Start med å tenke på hvor du vil ha lysestaken din, vil du ha den på spisebordet eller sofabordet? Kanskje det er en vegglysestake du ser etter? Bortsett fra det er det ikke så mye mer du trenger å tenke på. En lysestake og kandelaber gir en fin glød og bidrar til en harmonisk følelse i hjemmet ditt.

Hvilket materiale skal lysestaken kandelaber min ha?

Det er ingen rett eller galt når det gjelder valg av materialer til lysestaken din. Velg den du synes er vakrest og passer best inn i hjemmet ditt. Du finner vanligvis lysestaker i materialer som messing, sølv, glass og rustfritt stål.

Hvordan innreder jeg med en lysestake?

Ønsker du den på spisebordet kan du se på våre store lysestaker som kan bre seg utover spisebordet og lyse opp til en koselig middag. Er det til sofabordet kan en liten lysestake være perfekt, da dekker den ikke utsikten til TV-en og du kan nyte en koselig kveld i sofaen. For å skape karakter i hjemmet ditt er det fint å dekorere med lysestaker i forskjellige høyder og størrelser. Plasser dem i vinduskarmen og la forbipasserende nyte et opplyst hjem. Har du et mørkt hjørne i hjemmet er det et perfekt sted å plassere en gulvstående kandelaber, samtidig som den lyser opp rommet bidrar den også til en koselig atmosfære.

Hvilke modeller på lysestaker & kan jeg kjøpe kandelaber hos Furniturebox?

Hos oss på Furniturebox finner du et bredt utvalg av lysestaker og kandelaber billig på nett. Vi tilbyr blant annet lysestaker, gulvlysestaker, vegglysestaker og mange flere modeller. Enten du er ute etter en lysestake til å ha på veggen, gulvet eller bordet, finner du garantert en passende her.