Interiør

Lys & dufter

63stk produkter
Fyndhörna
Sorter etter
1852623(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Fyndhörna
Ved å kombinere duft og lys med ulike kronelys og duftpinner setter du følelsen i rommet. Pynt hjemmet ditt med din favorittduft og inviter til en koselig atmosfære ved hjelp av ulike lys i ulike design. Velkommen til å utforske lys & dufter og bestill det som passer deg og hjemmet ditt best.

Vanlige spørsmål og svar

Hva menes med lys og dufter?

For å knytte interiøret og sette stilen i hjemmet ditt, er lys og duft den perfekte touchen. Ikke bare er det fint å ha et hjem som lukter godt, men det er også innbydende med fine dufter og levende lys. Så her finner du med andre ord alt du måtte trenge når du leter etter duft til hjemmet samt ulike måter å lyse opp hjemmet ditt på.

Hvordan får jeg en frisk duft i hjemmet?

Det finnes mange forskjellige midler for å få hjemmet ditt til å lukte friskt og godt. Det enkleste trikset er forskjellige duftpinner eller duftlys som sprer en herlig duft til ulike overflater. Husk at jo større hjemmet ditt er, jo flere duftpinner eller duftlys kan du trenge. Det er også greit å huske på å ikke ha for mange, du vil ikke at hjemmet ditt skal lukte for skarpt.

Hvordan innreder jeg fint med levende lys?

Ved hjelp av levende lys i deler av hjemmet ditt skaper du en koselig og innbydende følelse. Pynt med forskjellige lysestaker i forskjellige materialer og former for å gi hjemmet ditt dimensjoner og karakter. Hos oss på Furniturebox finner du lysestaker i glass, messing, stein og keramikk. Vi tilbyr noe som passer alle hjem og stiler.

Kan jeg kjøpe WoodWick duftlys hos Furniturebox?

Selvfølgelig kan du! Hos oss på Furniturebox kan du bla gjennom en rekke WoodWick-lys for å finne det som passer deg og ditt hjem perfekt. Vi tilbyr lav frakt og rask levering til hjemmet ditt.