Julepynt

Plastgran

992stk produkter
Sorter etter
1837064(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Med et plastjuletre kan du være sikker på at du har det perfekte juletreet år etter år. Du unngår nåler på gulvet, holder styr på vanningen og er bra for allergikere. Det kan også være godt for julefreden å slippe å lete etter det perfekte juletreet hvert år, samtidig som man sparer penger. Bla gjennom vårt utvalg og bestill en luksuriøs plastgran som passer til ditt hjem.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan monterer jeg et plastjuletree?

Hver gran kommer i forskjellige seksjoner med sammenleggbare greiner. Du legger den nederste delen i juletrefoten, legger så neste seksjon oppå og fortsetter på samme måte opp til toppen. Du kan se forskjellen mellom de ulike seksjonene ved hjelp av lengden på de forskjellige grenene, hvor de nederste seksjonene har lengre grener. Brett så ned grenene og rett dem til ønsket stil. Så pynt juletreet og nyt en herlig jul.

Hvor kan jeg kjøpe kunstige juletrær?

Bestill din nye plastgran billig på nett hos oss på Furniturebox. Ved å velge en plastgran sparer du både tid og penger der grana holder seg fin år etter år. Du kan også velge om du vil ha en plastgran med eller uten belysning. Vi tilbyr også kunstige trær i forskjellige størrelser. Så enten du ønsker en stor eller liten plastgran finner du den hos oss.

Kan jeg ha plastre utendørs?

Hos oss på Furniturebox finner du plastgraner som egner seg til utendørs bruk. Se gjennom alle våre plastgraner og bestill den som passer best til hagen din. Du finner også plasttrær med belysning som lyser opp alle mørke timer og bidrar til en koselig atmosfære uansett tid på døgnet.

Hvilke fordeler finnes det med å velge et fint plastjuletre?

Ved å velge en plastgran unngår du nåler, den tiltrekker seg ingen småkryp og er bra for allergikere. Hos Furniturebox finner du robuste, naturtro plasttrær som passer til alle hjem, uansett stil. Greinene er også formbare, noe som gjør at du kan plassere granen din hvor som helst i hjemmet ditt, uavhengig av størrelsen på plassen. Suppler gjerne med et duftlys som lukter gran for den optimale julefølelsen.