Julepynt

Juletre

5stk produkter
Sorter etter
1449921(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
For å virkelig spre julestemning i hjemmet ditt, er et juletre et must. Hos Furniturebox finner du juletrær som du kan ha til både innendørs og utendørs bruk, du finner også trær med innebygget belysning. Store eller små graner, korte eller lange nåler eller kanskje en opp-ned gran? Uansett hva du leter etter, finner du det perfekte juletreet her hos oss på Furniturebox.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilket juletre bør jeg velge?

Før du velger juletre, må du tenke på hvor du vil plassere treet og hvor mye plass du må bruke. Velg gjerne en gran som matcher plassen slik at du kan kle den fra alle kanter. Hvilken gransort du velger er helt opp til deg. Fordelen med en kunstig og plastisk gran er at den er allergivennlig, ser bra ut og du sparer penger på å slippe å kjøpe ny gran hvert år.

Hvordan monterer jeg et kunstig juletre?

Det kan virke komplisert å sette sammen et juletre, men ikke bekymre deg. Ved å kjøpe et juletre fra Furniturebox vil du enkelt kunne sette sammen treet ditt. Du får monteringsbeskrivelser for hver enkelt gran som er enkle å følge.

Hvor stort er et juletre?

Juletrær kan variere i størrelse, der det er både store og små juletrær. Hos oss i Furniturebox kan du velge størrelse på juletreet etter hvor mye plass du har hjemme. Vi tilbyr juletrær som passer alle hjem uansett størrelse.

Kan jeg kjøpe et juletre med belysning?

Selvfølgelig kan du! Ved å velge juletre med innebygget belysning slipper du å tenke på å floke sammen med lyssnorer eller grannåler som sitter fast. Hos Furniturebox finner du kunstige trær med belysning som du kan ha både innendørs og utendørs. De kommer også i forskjellige størrelser og design slik at du enkelt kan finne en som passer deg og ditt hjem.