Dekorasjon

Romdelere

2 490stk produkter
Deals
Sorter etter
819975(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Romdelere i form av skjermvegger er en fleksibel og trendy interiørdetalj som kan brukes til å dele og skjerme rom og plass med et dekorativt preg. Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe billige romdelere til det stilbevisste hjemmet. Alltid med lave fraktkostnader og levering til hjemmet.

Hvordan bruke en romdeler?

Du har kanskje et trangt hjem eller en åpen planløsning som du kjenner at du ikke kan utnytte fullt ut? Romdeleren er et billig og fleksibelt alternativt til å bygge en helt ny vegg. Med sammenleggbare skjermvegger kan du dele små og store rom og dermed skape flere rom i rommet. Frisk opp hjemmet ditt, skap nye plasser eller skjul mindre attraktive plasser. Med våre smarte og fine romdelere kan du skape rom som passer deg.

I hvilket rom kan man bruke en romdeler?

Romdelere fungerer i hjemmets alle rom. Kanskje du vil skape en adskilt plass til sengen? Del opp den store plassen mellom kjøkkenet og stuen? Skap en ekstra skjult oppbevaringsplass? Eller gjøre en ettroms til en toroms? Sammenleggbare vegger og skjermvegger er en praktisk og elegant løsning i både soverom og stuen, samt barnerom og større ganger. Hvordan og hvor man velger å plassere en romdeler er helt enkelt opp til hver og en – bare fantasien setter grenser.

Kan man bruke en skjermvegg med et dekorativt formål?

Når skjermveggen først kom til Europa på 1500-tallet var det et populært interiørobjekt i hjemmet som hadde godt med penger. Forutenom disse praktiske funksjonene, hadde skjermveggen et dekorativt formål. Siden den gang har potensialet vokst i interiør- og moteverdenen. I dag blir de produsert i forskjellige materialer og med attraktive design som kan brytes av eller tilpasse interiøret. Med et uendelig spekter av muligheter finner du i dag sammenleggbare og romdelere i alt fra stilrene trepanel, til skjermer med dekorative bildemotiv. Så klart tilbyr vi et bredt utvalg av skjermvegger i ulike størrelser, materialer, mønster og farger. Forvandl og skap nye plasser med praktiske og dekorative skjermvegger.

Romdeler i tre eller stoff?

Valgets kvaler… Når det kommer til materialvalg så er det først og fremst et spørsmål om hva du liker og ønsker. Kanskje passer et visst material bedre overens med akkurat din innredningsstil. Men det kan også være bra å tenke på hva romdeleren skal brukes til ettersom det kan være avgjørende for hvilket materiale som passer best til det den skal brukes til. Er skjermveggen tenkt til å brukes som en skjult plass, kan det være ekstra viktig å velge et materiale som ikke går an å se igjennom. Om dette er tilfellet, skal du kanskje ikke bruke et lyst stoff.

Hvordan monterer jeg min sammenleggbare vegg?

Sammenleggbare veggene våre leveres ferdig montert, klare til å brettes ut og plasseres på plass. Ingen ekstra arbeid, ingen rot. Når de ikke er i bruk, kan de enkelt brettes og legges bort.