Pyntegjenstander

Bokstøtte

3stk produkter
Sorter etter
946886(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Å ha bokstøtter er ikke bare praktisk for å sikre at bøkene ikke glir på hyllen. Bokstøttene fra Furniturebox er også stilige interiørdetaljer som kan forsterke stilen du har i hjemmet ditt. Mange av våre bokstøtter har også et lite klipp hvor du kan legge ved et bilde eller annet bilde. Dette gjør at bokstøttene er både praktiske og dekorative, på en måte som kan varieres.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg velger bokstøtte?

Det er flere detaljer som er gode å huske på når du velger bokstøtte. Trenger du en bokstøtte i hver ende av bokraden, er det fint å velge to bokstøtter som er speilvendt til hverandre. Ønsker du kun en bokstøtte på slutten av bokraden, er kanskje en bokstøtte med et kult budskap din greie. Hvis du mangler bokhylleplass, er en tynnere bokstøtte, som festes under de siste bøkene i rekken, mer egnet.

Kan jeg bruke bokstøtte til annet enn bøker?

En bokstøtte kan støtte opp alle slags ting som er i fare for å skli eller velte hvis de ikke støttes. Du kan faktisk ha bokstøtter uten at de støtter noe også. Våre billige og dekorative bokstøtter er vakre i seg selv.

Hvor er det finest å ha bokstøttene mine?

Bokstøttene er fine å ha som blikkfang midt i bokhyllen, der de kan sees. Men du kan også ha bokstøttene dine på et bord eller kanskje på et gulv, hvor du har noen bøker eller andre ting du vil vise frem.