Serier - kjøp billig online - Furniturebox
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...

  CARRIE

  Carrie er en elegant serie bord som kjennetegnes av marmor og skinnende metall, en materialkombinasjon som er like trendy som den er tidløs. I serien er det sofabord, sidebord og avlastningsbord i mange størrelser og farger, alle sammen i stilrene og naturlige utforming. Bordenes nette og luftige design gjør at de også passer i mindre rom der kraftige bord lett blir for dominerende.

  gå til serien

  JONES

  JONES er polstret med strimlet skum og fjær som gir putene en deilig mykhet og en innbydende form. Sammen med divanens forlengede sitteflate blir sofaen svært komfortabel å strekke seg ut i. Høye, koniske ben gjør det lettere for deg når du vasker og gir denne romlige sofaen et lett og ledig design. Stoffet er slitesterkt og har en stenvasket finish med naturlige skjær i patina mellom de forskjellige stoffstykkene.

  gå til serien

  AGAVE

  AGAVE-serien tilbyr funksjonelle oppbevaringsløsninger i en rekke ulike utseender og materialer. Velg mellom utvalgte kombinasjoner eller sett sammen kropp og dører etter egen smak. AGAVE finnes i flere størrelser, varianter og farger slik at du skal kunne finne den rette modellen for ditt hjem.

  gå til serien

  MOOD

  MOOD er rene drømmesofaen for deg med dårlig plass! Som sofa står den der i sin moderne rakhet. Den har alt man kan ønske av en sofa. Divandel, slitesterkt stoff og deilig komfort. Men ikke nok med det. På et blunk forvandles denne stilige saken til en seng med plass nok for to! Sofaen finnes i en overflod av farger og du kan dessuten komplementere med diverse tilbehør. Oppdag MOOD-serien!

  gå til serien

  HAPPY

  Vi tilbringer cirka en tredjedel av livene våre i sengen. Å finne riktig seng er derfor et viktig valg vi bør legge stor omtanke i. HAPPY oppfyller definitivt kravene til både kvalitet og utseende. Det fine stoffet er både veldig slitesterkt og kommer i mange forskjellige farger slik at det skal passe inn i akkurat ditt soverom. Legg til en sengegavl og nakkepute og du får en seng som er en «statement piece» i hjemmet ditt.

  gå til serien

  CHESTERFIELD

  Chesterfieldsofaen er et møbel som har vært lenge på innredningsmarkedet. Sofaenes omfangsrike utseendekatalog kan gjøre mye for et roms aura. Disse sittemøblene har igjennom årene blitt anvendt av mange vidt forskjellige innredningsstiler. Ingen andre sofaer tilpasser seg så godt sine omgivelser og passer såpass ulike signaler avhengig av hvor den står oppstilt. I eksklusive luksusleiligheter, i mørke gotiske kråkeslott, i røykfylte anglosaksiske townhouses. Overalt gjør den seg hjemmekoselig. Ta en titt på vår dynamiske CHESTERFIELD-serie!

  gå til serien

  HOWARD

  Den klassiske Howardsofaen er i sann engelsk stil utstyrt med lave armstøtter og dreide trebein og er mange sofaelskeres drøm. Serien HOWARD er en samling vakre og bekvemme sofaer, lenestoler og krakker, naturligvis i beste Howard-stil, som gir assosiasjoner til de britiske øyene og rykende ettermiddagste. HOWARD har en formfast skumpolstring som gir en stødig sitteflate og høy komfort.

  gå til serien

  CONNECT

  Hemmeligheten bak serien CONNECT er et enkelt design og deilig komfort. Her finner du sofaer i en mengde ulike varianter, farger og trekk, slik at du skal kunne finne sofaen for akkurat ditt hjem, uansett hvem du er og hvordan livet ditt ser ut. Med avtakbare trekk er CONNECT dessuten enkel å holde ren og pen. I CONNECT-serien finner du også puffer og lenestoler, noe som gir muligheten til å utvide dagligstuen med flere sitteplasser ettersom familien, kompisgjengen eller antallet husdyr vokser.

  gå til serien

  HABANA

  Fellesnevneren for HABANA-seriens møbler er sjarm! Seriens retroinspirerte utvalg av elegante møbler med herlige fargeinnslag gir deg muligheten til å finne noe som dekker akkurat dine behov. Møblene finnes i en overflod av farger, hvilket gjør oppdagelsesferden gjennom HABANA-serien til en fest i farger og nostalgi. Retrostilens innflytelse på dagens innredning har vel alle fått med seg. Visse tiår innen møbeldesign er umulig å se bort ifra og i blant må man innse at enkelte ting var bedre før.

  gå til serien

  NEW YORK

  NEW YORK er en bred serie sofaer og lenestoler med moderne design og en stram prislapp. Møblenes balanse av romslighet og kompakte totalmål gjør at de passer inn i mange hjem. NEW YORK finnes i en overflod av varianter og farger slik at du kan finne en sofa som passer akkurat deg. Samtlige modeller lages i Europa og bygger på en stabil ramme, og sofaputene har en behagelig komfort som holder på formen.

  gå til serien

  SIGNE

  Nå trenger du ikke lenger å velge mellom en pen designersofa eller en praktisk sovesofa, for med SIGNE får du en 50-tallsinspirert sovesofa som både fyller praktiske behov og stiller estetiske begjær. Et klassisk møbel til dagligstuen som på et blunk kan brettes ut til en ekstraseng når man får besøk. De nette armlenene gir generøst med sitte- og liggerom i forhold til totalmålene.

  gå til serien
  Senest besøkte artikler