Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Teppe ull 80x150 cm naturlig/hvit

Mer fra: Be Basic
Mål: B80 cm
Flerfarget
895,-
Delbetale fra: 87 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde80 cm
Materiale
Materialtype10% Bomull60% Polyamid30% Ull
Øvrig
Artikkelnummer1179106
SerieBe Basic
FargenavnFlerfarget
Farge

Beskrivelse

Gi interiøret ditt et naturlig preg med vårt karakteristiske håndvevde teppe av hamp og ull! Det er det perfekte valget for å dekorere rommet ditt mens du beskytter gulvet. Teppet er håndvevd av dyktige håndverkere ved å bruke en kombinasjon av hamp, ull og bomull. Hamp er et naturlig sterkt materiale som er mykt, men likevel holdbart og krever lite vedlikehold. Vær oppmerksom på at når teppet er håndlaget, kan det oppstå små forskjeller i mønster og farge. Merk: Våre tepper er pakket som ruller for enkel transport. Vennligst gi produktet tid til å rette seg ut.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle