Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Ryer

383Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Form
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Hvis du er interessert i billige ryer online, har du kommet til rett plass! Vi tilbyr et bredt utvalg av ryer i ulike størrelser, farger og pris. Ryer har lange tradisjoner mange hundre år tilbake i tid. Tidligere var det mest utbredt å ha dem som sengetepper eller dekor på veggen. Nå oppdager stadig flere fordelen av å legge ryer på gulvene sine og få både noe varmt, mykt og lunt å trå på. Hos oss kan du klikke deg mellom ulike modeller og se hvilken du liker best - og som samsvarer med det gulvarealet du gjerne vil ha nytt teppe på.

Hvorfor velge ryer?

Med ryer på gulvet ditt får du et klassisk preg på hjemmet ditt. Et tykt ryeteppe på soverommet ditt, gir en behagelig varme under nakne føtter når du står opp av sengen. Følg opp med flere ryer i gangen din og kanskje på badet foran speilet, så har du en myk og lun start på dagen din. Det finnes andre tepper som er like slitesterke - ryer kan fint vare i mange tiår - men ryer er kanskje den varmeste, mykeste og luneste kombinasjonen du kan pryde gulvet ditt med. Våre moderne ryer er lette å holde rene; bruk støvsugeren på dem jevnlig og vask dem i såpevann hvis de blir ekstra skitten eller flekkete.

Fordelene med ryer på gulvet

Kjøp ryer hos oss i dag, så får du dem levert raskt og effektivt. Legg ryer på gulvene dine og og legg merke til at de demper både stegene dine og lyder i rommet. Ryer gir ikke bare en lun effekt å se på, men isolerer også godt mot kaldt gulv og gir en naturlig, god varme under nakne føtter og tynne strømper.