10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om: 3d 17h 36m 50s
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om:

Håndvevet Chindi teppe bomull 120x170 cm burgunder og hvit

699,-
Delbetale fra: 78 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
3d 19h 36m 50s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen. Eksk. Furniture Fashion
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde120 cm
Lengde170 cm
Materiale
MaterialtypeBomull
Øvrig
Artikkelnummer1042823
Fargenavnvinrød
Farge

Beskrivelse

Gi interiøret et unikt preg med vårt håndvevede teppe! Det vakre teppet er håndlaget av dyktige håndverkere og passer perfekt inn i hjemmet. Teppet er laget av 100 % bomull, det er naturlig og mykt å berøre. Det enkle, men likevel vakre stripemønsteret tilbyr en fantastisk måte å dekke på gulvområder, sofaer osv. Det gir et snev av moderne sjarm og gjør hvert interiør enestående. Vær oppmerksom på at hvert teppe er særegent; variasjoner i farge og design kan oppstå på grunn av produktets håndlagede natur; hvert teppe leveres med tilfeldig mønster. Viktig merknad: Våre tepper er pakket som ruller for enkel transport. Vennligst gi produktet tid til å rette seg ut. Farger: burgunder og hvit Materiale: bomull Mål: 120 x 170 cm (B x L) Med vakre, dekorative dusker i begge ender Med stripemønster Håndlaget Hvert teppe er unikt

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle