Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Gangmatter

 Vis 20 st Gangmatter på tilbud - Opptil 35% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
131 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

For å skape en vakker helhet i ditt hjem er det verdt å velge matter med forsiktighet. Med riktig matte vil det være hyggelig å gå på gulvet og bidra til inntrykk av rommet. Matter motvirker også unødvendig slitasje på gulvet, samtidig som de varmer opp en kald vinterdag. På Furniturebox.no kan du kjøp billige gangmatter til ditt hjem, enten du trenger en til soverommet, kjøkkenet eller hallen. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger og med forskjellige mønstre. Det er enkelt å raskt sammenligne de forskjellige produktene mot hverandre før du bestemmer seg for hva du ønsker til ditt hjem.

Hvordan velge riktig gangmatte

Når du velger en gangmatte til ditt hjem, handler det først og fremst om din personlige smak. Selvfølgelig må man også vurdere hvor stort teppet skal være slik at det ikke blir for lite eller stort for den tilsiktede bruken. De fleste gangmatter har en gummiert underside, noe som betyr at de ikke glir frem og tilbake på gulvet, men holder seg på plass. Når det gjelder å velge farge, kan du med fordel la resten av rommets interiør bestemme hva som er best for deg. Gangmatter er enten med mønster eller enkeltfarget. De rengjøres lett ved å piske og støvsuge med jevne mellomrom. Hvis det har kommet hardt smuss på matten, kan du bruke et egnet rengjøringsmiddel som fjerner flekker.

Bestil mattene dine enkelt på nettet

På Furniturebox.no verdsetter vi fordelene ved å kjøpe de produktene du trenger for ditt hjem. I vårt store utvalg har vi mange produkter av høy kvalitet som vi tilbyr til gode priser. Når du vil kjøpe gangmatter online, er vi det opplagte valget. Bestill teppene dine hos oss ​​og slipp problemet med å måtte stresse rundt i fysiske butikker for å finne den rette.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.