Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Deal alert - fri frakt på hele sortimentet*
Opphører om:
2d 19h 47m 1s

Bomullsmatte

 Vis 17 st Bomullstepper på tilbud - Opptil 45%

Våre beste tilbud
Sorter etter
24 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Stil
Pris
Våre beste tilbud
En god bomullsmatte er ikke bare behagelig å gå på, den kan også gjøre underverker for et rom hvor gulvet føles litt tomt og trist. Finn fargen, motivet eller mønsteret som passer deg.

Gjør hjemmet hyggeligere

En myk og varm bomullsmatte er mye hyggeligere å stå barbeint på foran vasken på badet. Legger du en på kjøkkenet blir det litt mer behagelig å stå der og lage mat hver dag. Eller hva med en stor matte under stuebordet, som du kan strekke ut bena på når du sitter i sofaen?

Et hjem kan aldri ha for mange matter, og alle burde ha minst en bomullsmatte på gulvet sitt. Hva med en i hvert rom? Det er mange små detaljer i hjemmet som påvirker stemningen og atmosfæren, og gulvet du går på daglig er en viktig en. Føttene dine kommer til å takke deg.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.