Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Baderomsmatter

 Vis 2 st Baderomsmatter på tilbud - Opptil 10%

Våre beste tilbud
Sorter etter
710 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Funksjon
Stil
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Det nest siste du ønsker når du går ut av dusjen eller badekaret er å sette ned føttene på et kaldt og hardt gulv. Det aller siste du ønsker er å sette dem ned på et vått gulv så du sklir og skader deg. Her hos oss kan du raskt og enkelt bestille baderomsmatter på nettet til en hyggelig pris. Vi har matter i alle farger, teksturer, stoffer og størrelser. Derfor vil du finne noe som passer deg, uansett hva slags stil resten av badet ditt har. Gjør badegulvet ditt hyggeligere, penere og ikke minst sikrere enn det allerede er.

Hva kan du få ut av matten?

Det føles behagelig å stå på en myk og varm baderomsmatte. Spesielt når du er barbeint, noe man ofte er på badet. Legg den foran dusjen, toalettet eller vasken for utnytte den best mulig. Eller hva med en matte på hvert sted, om badet ditt er stort nok? Med den riktige fargen og fasongen vil den også kunne gjøre badet ditt morsommere og finere. De fleste bad er ofte ganske ensformige når det kommer til farge, så her er det mange muligheter. Hva med å prøve seg frem og mikse og matche litt? Kanskje du kommer over en matte som passer perfekt til fargene på for eksempel håndklærne eller dusjforhenget ditt?

Som et nytt bad

Kjøp rimelige baderomsmatter online i høy kvalitet, og føl at du nesten har fått et nytt bad når mattene kommer. Uansett om du foretrekker flatere matter eller noen litt mer lodne som kiler deg mellom tærne har vi det du trenger. Mattene er også enkle å gjøre rene når det blir behov for det. Skaff deg baderomsmatter både for kosens skyld og sikkerhetens skyld.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.