KRYSSTOLER4 stk svart heltre mango

- Svart

Daily price
6 295
NOK
Delbetale fra: 335 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 335 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner
Disse stolene i antikk stil av mango heltre i 4 deler, vil være et blikkfang i stuen din. Stålrammen gjør stolene særdeles stabile og robuste. Disse stolene i klassisk stil er laget av heltre mango, noe som betyr at hvert møbel er unikt og litt forskjellig fra det neste. Mangotre er solid, stabilt, holdbart, så vel som glamorøst. Stolsettet er fullstendig håndlaget og hvert trinn i prosessen utføres med største forsiktighet. Det åpne designet på ryggstøtten øker den spektakulære gammeldagse stilen. Viktig merknad: Farger varierer fra stykke til stykke, noe som gjør hver av våre spisestoler unike. Hver spisestol leveres med tilfeldig mønster.
Spesifikasjoner
Krysstoler 4 stk svart heltre mango
Krysstoler4 stk svart heltre mango
Mål
Bredde51 cm
Høyde84 cm
Dybde52 cm
Materiale
MaterialtypeStål, Massivt Mangoträ
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnSvart
Farge
StilIndustriell, Landlig
Artikkelnummer: 1176812
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00