Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Fantasia Stol 4-pk

2 995:-
Del opp din betaling : 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde33 cm
Høyde75 cm
Dybde39 cm
Materiale
MaterialtypeJernMassiv Teak
Øvrig
Artikkelnummer942277
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell
UtseendeTreMetallHvitt Tre

Beskrivelse

Disse spisestolene, med sitt stilige og funksjonelle design, passer til ethvert kjøkken eller spisestue. Disse stolene er laget av heltre teak, noe som gjør dem er holdbare og slitesterke. Føttene er laget av slitesterkt jern som gjør dem mer stabile og kan rengjøres med letthet. Håndverket og den vakre trestrukturen gjør hvert møbelstykke unikt og litt annerledes enn andre. Viktig merknad: farger kan variere fra møbel til møbel, hvilket gjør våre spisestoler unike; leveransen er tilfeldig. Leveransen inkluderer 4 stoler.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle