Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett
opptil 50% lavere priser
95% av varene er på lager

SPISESTOLER & KJØKKENSTOLER

Filter

Lagervare
595 kr
-40%
Veil. pris 995 kr
Du sparer 400 kr
Lagervare
595 kr
-40%
Veil. pris 995 kr
Du sparer 400 kr
Flere farger
Lagervare
595 kr
-34%
Veil. pris 895 kr
Du sparer 300 kr
Flere farger

Uansett om du spiser måltidene dine på kjøkkenet eller i stuen er det viktig å sitte komfortabelt. Det er de øyeblikkene hvor en familie, et par eller en vennegjeng som bor sammen deler et hyggelig måltid at de gode samtalene skjer. Og når sitteplassene er gode frister det mer å bli sittende litt til og nyte øyeblikket, fremfor å bare ville forlate bordet så fort maten er spist opp. Vi kan by på et stort og variert utvalg av billige spisestoler online, og vi gjør det enkelt for deg å finne de riktige stolene som passer akkurat ditt hjem best.

Hva bør du tenke på?

Det aller viktigste er å velge stoler som passer godt til bordet ditt i både høyden og bredden. Du bør også være bevisst på at stolene skal matche eller komplimentere både bordet og resten av rommet du skal bruke dem i. Stoler fra samme settet rundt samme bord er selvfølgelig det beste. Du bør også ha i bakhodet hvem som kommer til å sitte mest ved bordet. For eldre mennesker er det enklere å reise seg fra høyere stoler enn fra lave, og her er det også viktig med mye støtte i ryggen. Har du barn som fortsatt lærer seg å spise selv kan det også være lurt å velge stoler det er lett å rengjøre.

Kan brukes til det meste

Kjøp spisestoler fra oss enkelt, raskt og rimelig over nettet. Ved å sammenligne både farger, stiler og mål hjemmefra før du bestemmer deg slipper du å bli skuffet senere. Disse stolene passer også like bra andre steder i hjemmet enn rundt spisebordet. Kanskje du trenger en arbeidsstol, en lesestol eller en liten stol i gangen når du tar på deg skoene?