Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Teriana Benk med Oppbevaring 85x40 cm

1 995:-
Del opp din betaling : 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde85 cm
Høyde45 cm
Dybde40 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941330
FargenavnFlerfarget
Farge
StilRustikkMarine
UtseendeTre

Beskrivelse

Denne skobenken har et unikt utseende og lar deg sitte komfortabelt mens du tar av eller på skoene. Med 2 store rom er denne benken et svært praktisk møbel for oppbevaring av sko. Denne benken er laget av gjenvunnet heltre og er solid, holdbar og vakker, med karakteristikker fra forskjellige treslag som indisk rosentre, teak, mango, akasie, osv. Hvert møbel er unikt og litt forskjellig. Tegn på slitasje og synlig fiberstruktur gir hvert møbel et unikt, gammeldags utseende. Denne benken med skoskuffer er håndlaget. Hvert steg i prosessen er utført med største omhu, enten det er snakk om polering, maling eller lakkering. Enheten er allerede montert; ingen montering er nødvendig. Viktig merknad: Farger kan variere fra møbel til møbel, hvilket gjør våre benker unike; leveransen er tilfeldig.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle