OPUS Sittebenk 140 Hvit/Sandet - Møbler & Interiør - Stoler - Sittebenk

OPUSSittebenk 140 Hvit/Sandet

FEW LEFT
3 795
NOK
Delbetale fra: 220 NOK/Måned
Forventet levering: 6-8 uker
Delbetale fra: 220 NOK/Måned
Farge:, Serie:OpusFargenavn:Hvit/sandMaterialtype:Massiv furu, sandbehandlet akasietreArtikkelnummer:519745Se alle spesifikasjoner

OPUS er en rustikk og veldesignet møbelserie i massiv furu. Design og konstruksjon er klart inspirert av tradisjonelt europeisk møbelhåndverk som resulterer i en sterk følelse av autensitet og hjemmetrivsel. Samtidig har møblene en viss stramhet og eleganse med de sandbehandlede flatene og de bearbeidede håndtakene i metall. Serien har til hensikt å formidle det rustikke preget som vanligvis bare finnes på gamle og brukte møbler, og leveres derfor med fabrikert slitasje og merker som for eksempel små groper i treplatene, slitt farge, ikke helt flate plater og så videre. I serien finner du møbler til alle hjemmets rom. Alt fra garderober, skoskap, speil og hattehyller, til ulike bord, sittemøbler, vitrineskap, tv-benker og sofabord. En trivelig og stabil serie med rustikk sjarm!

Hvitlakkert sittebenk i massiv furu, med sandbehandlet sete. Kan kompletteres med andre møbler i OPUS-serien for et helhetlig uttrykk.

Mål
Bredde: 140 cm
Dybde: 35 cm
Høyde: 49 cm

Spesifikasjoner
OPUS Sittebenk 140 Hvit/Sandet
OPUSSittebenk 140 Hvit/Sandet
Øvrig
SerieOpus
Bredde140 cm
Høyde49 cm
Dybde35 cm
FargenavnHvit/sand
Farge ,
MaterialtypeMassiv furu, sandbehandlet akasietre
Nettovekt (kg)15 kg
StilLandlig, Marine
Artikkelnummer: 519745
Forventet levering: 6-8 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt