ARCO Sofa PU Brun - Møbler & Interiør - Stoler - Sittebenk

ARCOSofa PU Brun

DEAL
30
6 295
NOK
Du sparer:2 700 NOK
Delbetale fra: 335 NOK/Måned
Fargenavn:Brun
Forventet levering: 6-8 uker
Delbetale fra: 335 NOK/Måned
Varemerke:Scandinavian ChoiceFargenavn:BrunStil:Rustikk, FuturismeSitteplasser:2 stArtikkelnummer:518688Se alle spesifikasjoner

ARCO er en moderne og veldesignet serie sittemøbler for deg med øye for stilfull og rimelig innredning. Møblene finnes tilgjengelig i både lær og lærimitasjon, i flere farger, tilbyr god sittekomfort og er ikke vond for øyet. I serien finner vi en stol og en romslig sofa med ramme og ben i børstet, rustfritt stål, som kombineres med velsydde sitteoverflater. Helheten lukter retro med sine innslag av amerikansk diner-kultur og europeisk trettitallssjarm som forenes i en høyest nåtidig symbiose. Den klassiske foreningen av lær/kunstlær og børstet metall, beviser enda en gang sin udødelighet innen møbeldesign. Rett og slett en allround-serie for spisestuen med en fornuftig prislapp.
Stoppet sittebenk/sofa i metall og brun PU.
Hva er PU?

PU er et slitesterkt materiale bestående av det underste laget av lær behandlet med kunstmateriale. Læret farges og gis deretter karakter for å få et naturtro utseende. Resultatet blir svært slitesterkt, holdbart og behagelig å sitte på.


Mål
Bredde: 155 cm
Dybde: 59 cm
Høyde: 86 cm

Spesifikasjoner
ARCO Sofa PU Brun
ARCOSofa PU Brun
Øvrig
VaremerkeScandinavian Choice
SerieArco
Bredde155 cm
Høyde86 cm
Dybde59 cm
Sittedybde49 cm
Sittehøyde48 cm
Sittebredde155 cm
Sitteplasser2 st
Størrelse2-seter
FargenavnBrun
Farge
Farge ben
MaterialtypePU
StoffmaterialePU-lær
Nettovekt (kg)24.7 kg
Maksvekt280 kg
ArmleneNei
StilRustikk, Futurisme
UtseendeMetall, Chrome, Lær
Artikkelnummer: 518688
Forventet levering: 6-8 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice – et selvfølgelig valg

Scandinavian Choice er et varemerke som verner om prisgunstige, funksjonelle og møbler med kvalitet. Det er et av våre mest populære varemerker og består av klassiske møbler å innrede hjemmet ditt med. Takket være det brede sortimentet finner du garantert noe som passer deg og hjemmet ditt.

Prisgunstige møbler for alle rom i hjemmet

Takket være det brede sortimentet som Scandinavian Choice tilbyr kan du innrede alle rom i hjemmet ditt. Velg mellom sofaer i ulike størrelser, spisegrupper, bord, stoler, potter, vaser, matter, senger og barnemøbler. Et varemerke med uendlige valg til veldig bra priser. Velkommen til Scandinavian Choice – et hjem skal ikke behøve å koste mer.

Kle hjemmet ditt med tidløse møbler

Hos oss på Furniturebox finner du tidløse, klassiske og stilrene møbler fra Scandinavian Choice sortiment. Klikk hjem dine favoritter allerede i dag og skap en oase full av herligheter.

Mer fra: Scandinavian Choice