Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Sittebenk

 Vis 32 st Sittebenk på tilbud - Opptil 45%

Våre beste tilbud
Sorter etter
187 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

En sittebenk er et møbel med mange muligheter. Hvor enn du plasserer den, så vil den alltid være med til å skape trivsel og hygge. Også er den praktisk, uansett om du plasserer den på soverommet eller i gangen. Sittebenker fås i mange forskjellige varianter, både når det gjelder form og farge. De kan være bløte og dype for avslapping, eller hardere og mer robuste for hverdagsbruk - også utendørs. Så kjøp sittebenk hos oss, hvis du vil være sikker på rikt utvalg og god kvalitet. Uansett om du plasserer den innendørs eller utendørs, så er vi sikre på at du vil få glede av den.

Hva skal jeg bruke en sittebenk til?

En sittebenk kan brukes til så mangt. Setter du den i entréen, vil den være med til å sette sitt preg på resten av hjemmet, siden det er det første møblet gjestene vil se. I tillegg vil sette seg på den når man skal ta sko og støvler av og på. På soveværelset kan den gi varme og hygge, og være praktisk til å legge fram tøy på. Setter du en sittebenk utendørs på terrassen, kan man nyte morgenkaffen i solveggen, eller nyte et glass hvitvin til solnedgangen. Du kan også sette den ute på plenen under epletreet, så kan du nyte sommerhagen mens du sitter i en sval skygge. Kun fantasien setter grenser for hva du vil bruke sittebenken til.

Sittebenker for alle!

En sittebenk kan være både praktisk og flott. Du kan stille den innendørs eller utendørs, men den vil uansett alltid være et møbel man blir glad for. Den kan være med til å sette et romantisk preg på hagen, eller som praktisk innretning i gangen. Eller hvor som helst ellers. Den vil innby til bruk, enten du vil være alene, eller sitte sammen med en du er glad i. Så kikk forbi oss, og få et godt tilbud på en sittebenk online.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.