Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Krakk

Krakker fra 599 NOK

Sorter etter
103 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Funksjon
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Noen ganger må du hente ting fra høye hyller eller skap hjemme, eller stå opp på en stol for å vaske vinduene ordentlig. En vanlig stol kan gjøre jobben, men det er ofte vanskelig å gå videre og ubehagelig å bevege seg rundt. I disse tilfellene kan man dra nytte av å ha en stige som er beregnet til nettopp slike formål. I tillegg til å få et ekstra sete, bidrar det også til å få tilgang til ting som er i større høyder. Fra furniturebox kan du enkelt kjøpe trinnkrakk direkte på nettet uten å måtte dra på butikkene for å finne det du trenger. Hva venter du på, sett i gang og kjøp krakk.

Hvordan bruke en trinnkrakk

En trinnkrakk er et praktisk møbel fordi det er lett å flytte til stedene der den skal brukes. Når du velger en trinnkrakk, kan du se på krakkens høyde. Avhengig av hva du har tenkt å bruke den til, kan du bestemme hvilken som passer best. Krakkene er naturligvis tilgjengelige i forskjellige farger, slik at du kan velge en som passer inn til resten av innredningen av huset ditt, selv når den ikke er i bruk. Hvis du har mangel på lagringsplass hjemme, kan du også se etter en krakk som tilbyr noen form for lagring. Noen paller har innebygde lagringsplass, som gjør det mulig å oppbevare gjenstander som ellers ligger rundt.

Kjøp din krakk enkelt på nettet

Med oss hos furniturebox kan du enkelt finne en høykvalitetskrakk på nettet. Vi synes at det skal være enkelt å få de tingene du trenger for hjemmet ditt. Ved å handle online, kan du sammenligne forskjellige produkter med hverandre mye raskere enn om du handler i butikker. Når du trenger en krakk, så er vi det opplagte valget. Her er stedet for å kjøpe krakk online.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.