Alle Stoler

Benk

217stk. benk
Deals
Sorter etter
581912(3).jpg
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Gangen er det første rommet noen ser når de kommer hjem til deg, og det er de små detaljene som gjør den store forskjellen. Ikke bare er en benk fin og se på og praktisk å kunne sette sed ned på når man tar av eller på skoene - den er også perfekt til å oppbevare ting i. Gangen trenger dessuten ikke være det eneste rommet i hjemmet hvor du kan trenge litt ekstra skap- eller hylleplass og en ekstra overflate å sette noe på. Finn en pen, praktisk og billig benk i høy kvalitet og få den levert hjem til deg.

Hva kan den brukes til?

En benk i gangen er et perfekt sted å legge sko og andre mindre klær på eller i. Et rotete og overfylt inngangsparti er lite hyggelig å komme inn til, og mye er gjort om du rydder unna gulvplassen. Vi har både benker med skaper man lukker, skuffer man drar ut og åpne hylleløsninger. Og selv om disse benkene gir hjemmet ditt et klassisk preg tilbyr vi også benker i både tradisjonelle og mer moderne design. Med en lys benk i en mørk gang eller omvendt vil du kunne skape en fin kontrast som gjør at møbelet stikker seg litt ekstra ut. Dette er også et perfekt sted å oppbevare småting i stuen eller på soverommet.

Ryddig og stilig

Gi hjemmet ditt et ekstra hyggelig preg samtidig som du gjør det ryddigere. Bestiller du en hyggelig benk online fra oss kan du enkelt plukke ut akkurat den som passer deg i ro og mak og få den levert på døra senere. Nå trenger du ikke lengre snuble rundt i sko og støvler eller lete overalt etter votter og vanter.