Elektrisk Barne Bil med Fjernkontroll Audi A3 Hvit

- Hvit

Daily price
2 595
NOK
Delbetale fra: 165 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 165 NOK/Måned
 • Farge:
 • Stil:Landlig
 • Fargenavn:Hvit
Denne 6 V Audi A3-barnebilen kombinerer et flott utseende med toppmoderne teknologi og sikkerhetsfunksjoner. Med to fremre gir, styrt med fotpedalen, er det i tillegg veldig trygt. Denne barnebilen er utstyrt med lydforbindelse for en MP3-spiller eller mobiltelefon, eller andre musikkilder som radio, CD-spiller og så videre. Volumet av musikk er justerbart. Denne barnebilen er like solid som den ser ut og like mye moro å kjøre også. For å få ekstra sikkerhet, er det montert et sikkerhetsbelte, og voksne kan holde kontroll over styringen og hastigheten med den medfølgende fjernkontrollen. Denne barnebilen bidrar også til å dyrke barnas romlige bevissthet, fingerferdighet og fine motoriske ferdigheter, som stimuleres ved å bare kjøre og ha det gøy. Den er egnet for barn mellom 3-7 år. Levering inkluderer også en fjernkontroll, et oppladbart batteri og en lader.
Spesifikasjoner
Elektrisk Barne Bil med Fjernkontroll Audi A3 Hvit
ElektriskBarne Bil med Fjernkontroll Audi A3 Hvit
Øvrig
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
Artikkelnummer: 1177817
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  08:00 - 20:00
 • Lørdag:
  10:00 - 14:00
 • Søndag:
  10:00 - 14:00
Handle Stil | #Furniturebox