Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Ascona Barkrakk 2-pk

Mer fra: Be Basic
Mål: D33 cm
1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Dybde33 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941951
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilRustikk
UtseendeTre

Beskrivelse

Disse rustikke barkrakkene gir et tidløst tillegg, ikke bare til restauranter eller barer, men også til stuen din. Barkrakkene er laget av heltre akasie, noe som gjør dem stabile og svært slitesterke. De vakre trekornene legger til en rustikk sjarm og gjør hver av våre barkrakker unike og litt forskjellig fra den neste. De robuste stålbeslagene gjør krakkene mer stabile, og komplementerer også det industrielle utseendet. Monteringen er enkel. Leveransen inkluderer 2 barkrakker. Merk: Trekornene kan variere fra stykke til stykke; hver barkrakk leveres med tilfeldig mønster.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle