Billige stoler på nett
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...
  Vis flere filtre
  Rens
  Artikkel 1-32 / 1044.
  Sorter etter:

  Farge

  Andre farger Beige Blå Brun Grå Grønn Gul Hvit Lilla Metall Mønstret Natur Oransje Rosa Rød Svart

  Materialer

  Betong Glass Høyglans Lær eller kunstlær Metall Naturrotting Plast Tekstil Tre

  Bredde

  Dybde

  Høyde

  Funksjon

  Forlengningsbar Forvaring Høy- og senkbar Oppreibar På hjul Recliner Snurrbar Stablebar

  Serie

  Stoler på nettet

  Hos oss finner du et stort utvalg av komfortable og pene stoler i mange farger og modeller. En riktig god stol passer overallt i hjemmet. På kjøkkenet, i stuen, ved skrivebordet eller kanskje på soverommet. Vår populæreste stol er stolen Rana som finnes i flere forskjellige varianter og farger. Vi har også barstoler, pinnestoler, saccosekker, benker, lenestoler, spisestoler og flere klassiske kjøkkenstoler. Furniturebox har det meste for deg som vil kjøpe billige stoler online.

  At få muligheten å sitte ned komfortabelt etter en lang dag, er noe mange mennesker verdsetter høyt. Stoler kan man ikke få for mange av og på Furniturebox finnes mange forskjellige billige stoler. Dette for at du skal få mulighet å velge en eller flere stoler som passer akkurat din interiørstil. For at du skal finne en billig stol som passer deg finnes muligheten å velge blant stoler i flere forskjellige materiale, for eksempel tekstil, tre, plast, metall, lær og kunstlær. For deg som krever det lille ekstra har vi snurrbare stoler i moderne utførelser. For å raskt og enkelt gi plass på gulvet finnes stablebare stoler i mange pene former og farger. Disse stoler passer perfekt for de som skal ha mange gjester på besøk eller for de som trenger stablebare stoler til konferanserommet. Enten du vil ha svarte stoler, hvite stoler eller stoler i fargerike nyanser, har vi noe for deg. Har du for eksempel en blå fondvegg kan du kjøpe matchende blå stoler, eller ønsker du deg grønne stoler til dine grønnmalte vegger, har vi stoler for deg. En pen stol er så mye mer enn en hvileplass, det gir en karakter til rommet og er i mange tilfeller en inspirerende møbel.

  Det er ikke kun setet på en stol som skaper karakter til møbeln, det er også understellet som gir stolen dens karakteristiske utførelse. Derfor har vi valgt ut mange moderne og klassiske stoler med flere sjarmerende stolsben i mange former. En del av våre sittemøbler er med polstret sete og gir en meget komfortabel plass å sitte på under lange middager. Vi tilbyr stoler i både tre og stoler i plast og andre materiale med og uten polstret sete. Mange av våre billige stoler kan bestilles i flerpakk og er perfekt for deg som vil ha flere matchende sitteplasser på kjøkkenet eller et annet sted i huset. For å skape en enhetlig atmosfære på kjøkkenet tilbyr vi prisvennlige spisegrupper i flere varianter, der det inngår et lekkert spisebord og med flere passende stoler. Uansett hvis du leter etter trestoler, metallstoler, skinnstoler eller stoler i plast, kan du finne disse stoler på Furniturebox.

  Vis mer

  Senest besøkte artikler