Billig sofa/sovesofa på nett
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...
  Vis flere filtre
  Rens
  Artikkel 1-32 / 165.
  Sorter etter:

  Farge

  Beige Blå Brun Grå Grønn Hvit Rosa Rød Svart

  Bredde

  Dybde

  Høyde

  Størrelse

  2-seter 3-seter 3-sits 4-seter eller større 4-sits eller större U-sofaer U-soffor

  Materialer

  Lær eller kunstlær Tekstil

  Sengeretning

  Serie

  Sovesofa

  Å velge rett sovesofa er ikke nødvendigvis så enkelt som du skal ha det til. Passer sovesofaen inn i rommet? Kan den plasseres slik at den kan brukes enkelt og greit? Hvordan blir plassen i rommet ellers? Og er den enkel å rengjøre?

  Viktig å tenke på når du skal velge sovesofa

  Kvaliteten på en god sovesofa er viktig. Den skal ikke være for hard å verken sitte eller å ligge på, men samtidig være såpass tettbygd at den er funksjonell og ikke tar for stor plass. Mange sovesofaer oppleves som harde å ligge på da bærebjelken gjerne treffer uheldig der ryggen bør være. Dette gjelder spesielt store sovesofaer. De mindre, som gjerne er ment for hybler eller små leiligheter, har ikke det problemet. Hvordan sofaputene ligger har mye å si for hvor behagelig det er å bruke en sovesofa til sitt riktige formål, som jo er å kombinere to forskjellige gjøremål. I tillegg bør man også tenke over på hvor enkelt det skal være å transformere en sofa til en midlertidig seng. De fleste har funksjonelle sider ved seg, der du kan dra ut en skuffe og vips, så har du en bedre seng.

  Ny sovesofa på 1-2-3

  Det er både raskt og enkelt å innrede hybelen, kontoret eller gjesterommet med funksjonelle og stilige møbler. Med en sovesofa sørger du både for en deilig sittegruppe samt en god hvileplass for nattens drømmer. En sovesofa får rommet til å se fint ut, imens det har et utrolig praktisk bruksområde da produktet er perfekt både for å slappe av på, ser fin ut interiørmessig, og behagelig å sove i, enten det er for deg selv eller besøkende. Hos oss finner du garantert et godt utvalg av sovesofa online. Enten du er på jakt etter store, små, enkle eller doble soveplasser, så vil alltid en sovesofa gjøre nytten. Kjøp sovesofa og utnytt plassen til det fulle. Du trenger ingen montører for å ta ditt nye møbel i bruk. Alle sovesofaene har smarte og enkle løsninger som lar deg skifte mellom sitteplasser og soveplasser med noen få og enkle steg.

  Sovesofa

  Velg en sovesofa som passer for deg

  Det er mange forskjellige modeller når det gjelder sovesofaer, så det er viktig å tenke på hvordan du skal bruke sofaen din. Trenger du en dobbeltseng eller er det nok med en enkeltseng? Hvis du har plass til hjemme, anbefales det en dobbeltseng, fordi du alltid har plass til to personer når det er nødvendig. En skikkelig skjønn sovesofa bør være lett for deg å legge inn, tenk på hvilken modell som ville fungere best for deg. Noen sovesofaer må trekkes opp på setene og lokket, rette stålkonstruksjonen innvendig og deretter utfolde madrassen. Andre sovesofaer trenger du bare å trekke ned to kroker som er på baksiden for å lage en madrass. Denne typen sovesofa er litt enklere, men perfekt for de som ofte har gjester eller som bor i et lite hjem og ønsker en kombinasjon av seng og sofa for å spare plass på soverommet ditt.

  En sovesofa som passer inn i rommet

  Når du kjøper en sovesofa online, er det viktig at du ser på målingene samt måler i rommet hvor du vil plassere det. Du finner dimensjonene for hver produktbeskrivelse. Mål både bredde, høyde og dybde. Ikke glem at sofaen kan avdekkes uten å møte en vegg eller store møbler, til og med måle lengden på bredden. Husk også at du måler døråpningene for å sikre at du får sofaen i rommet til å bli plassert etter levering. Så lenge du er forsiktig med måling, er det enkelt å kjøpe en behagelig sovesofa på nettet, og det har også mange fordeler å gjøre det. For det første er det ofte mange flere modeller, farger og typer klær å velge mellom. I tillegg kan du sitte hjemme i ro og ro og velge den perfekte sofaen for deg og ditt hjem.

  Hvilken type sovesofa trenger du

  Det finnes flere forskjellige sengetyper å velge mellom. Den enkleste sofaen er en liten sovesofa designet for sporadisk bruk og passer godt med formelle innstillinger som stuer, gjesterom eller til og med i et barns soverom. De er tilgjengelige i rik farget stoff, mørkt tre og faste puter. Clic-clac sovesofa er en konvertibel sovesofa, kjent for å være mer holdbare enn skumsofaer og egnet for hverdagsbruk. Futon sofa er ganske lik Clic-clac. Det som gjør denne spesiell er at den har synlige tre- eller rørformede stålrammer. De passer perfekt dersom du bor i en liten, moderne leilighet. Fold ut sofa er en av de mest populære sofesofaene, ettersom alt en trenger å gjøre er å brette ut og så er senga klar.

  Sjekk vårt brede utvalg av sovesofaer

  Sovesofaen er et praktisk møbel som kombinerer behovet for sitteplasser med en uttrekkbar seng. Løsning er praktisk på grunn av at sofaen gir en optimal utnyttelse av den plassen du har i huset/leiligheten din. Ved kjøp av sovesofa, sparer du både tid og penger ettersom de utfører to separate oppgaver. Sovesofaer er praktiske og funksjonelle i rom der det er lite plass, og de kan derfor være ideelle alternativer i gjesterom, barnerom eller studenthybler. Hos Furniturebox har vi et bredt utvalg sovesofaer i forskjellige størrelser og materialer. Takker være vårt brede utvalg, er det enkelt å finne produktet som passer best til interiører og dine ønsker i hjemmet ditt.

  Vis mer

  Senest besøkte artikler