Billig sofa/sovesofa på nett
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...
  Sovesofaer
  Vis flere filtre
  Rens
  Artikkel 1-32 / 164.
  Sorter etter:

  Farge

  Beige Blå Brun Grå Grønn Hvit Rosa Rød Svart

  Bredde

  Dybde

  Høyde

  Størrelse

  2-seter 3-seter 3-sits 4-seter eller større 4-sits eller större U-sofaer U-soffor

  Materialer

  Lær eller kunstlær Tekstil

  Sengeretning

  Serie

  Sovesofa på nettet

  En meget god sovesofa er like komfortabel å sove i som å sitte i. Det synes vi at vi har klart å lykkes med i vår serie sovesofaer. fremover oppredbar og langs oppredbar sofa i både klassisk og moderne stil med god plass til to. Sovesofaer er en perfekt møbel for deg som bor litet og trenger plass eller for deg som vil ha en ekstra seng og sofa i et. Vi har et stort utvalg av billige sovesofaer som du finner i flere farger og materiale, uansett hvis du leter etter en liten sovesofa eller en stor sovesofa. Sofaen gir deg et ryddet inntrykk og er en veldig praktisk sofamøbel som finnes i både tekstil, lær og kunstlær.

  Velg en sovesofa som passer sammen med dine øvrige møbler og det materiale og farge som du liker godt. Fordelene med tekstilsofa er at den gir en komfortabel og omfavnede følelse mens sofaer i skinn gir en luksuriøs følelse og har fordelen at det lett og smidig går å tørke bort eventuell skitt med papir eller klut. Til mange av modellene finnes en innebygd oppbevaring som gir plass for sengeklær og lignende. Du har også mulighet å velge en pen sovesofa med divan som du kan plassere på enten venstre eller høyre side, valget er ditt. Divansovesofa gir en luksuriøs følelse som du kan ligge eller halvligge i og samtidig ha føttene på divandelen for en avslappende hvilestund.

  Du finner også hjørnesovesofaer som pent kan plasseres i din stue eller soverom. Hjørnesovesofaens nytte er å gjennom en smart plassering i et hjørne skape plass for bord, lenestol og øvrige møbler og ikke minst er en sofa lokalisert i hjørnet veldig koselig. En billig sovesofa gjør gjesterommet ennå mer brukbart. Sovesofaene er lette å reie ut og like lette å felle tilbake til en behagelig sofa igjen. På dagen skaper sofamøbeln plass på gulvoverflaten der du kan bevege deg fritt og på natten for en ordentlig soveplass. Kjøper du sovesofa på nettet hos oss har du alltid åpent kjøp, rask levering og fri retur. Se i vårt brede sortiment og vi håper du finner en sofa som passer deg og din stil. Under hver produkt finner du mer detaljerte egenskaper for hver enskild sofa og gir deg informasjon som veileder deg å finne den sofa du leter etter.

  Vis mer

  Senest besøkte artikler