Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

U-sofa

 Vis 147 st U-sofaer på tilbud - Opptil 21%

Våre beste tilbud
Sorter etter
303 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Sofaen må vel kunne kalles midtpunktet i stuen. Det er her familien samles for å spise middag for Tv-en, her vennegjengen kommer sammen for en fest eller brettspillkveld, og her du har en hyggelig filmkveld med kjæresten. Sofaen er kanskje det mest sosiale av alle møblene, og det blir ikke noe særlig mer sosialt enn en u-sofa. Her får du nemlig plass til mange samtidig, og man føler mer at man sitter i en halvsirkel enn på en rekke. Bestiller du u-sofa online fra oss får du et stort utvalg å plukke fra. Her har vi størrelser og farger som passer et hvert hjem.

Hvorfor en u-sofa?

Det føles kanskje litt ensomt å sitte i en av endene på en sofa, men ikke om du sitter i en U-sofa. Her får du nemlig blikkontakt med hele resten av gjengen når du sitter ytterst. Sofaer som dette gjør også det meste ut av rommet den bruker, og gir deg plass til flere personer enn en vanlig sofa i den samme bredden. Du får også utnyttet mer av stuebordet om du har et i en passende størrelse, siden du benytter tre av sidene istedenfor kun den ene. Og skulle de korte endene være ledige er de perfekte å strekke ut beina på når du vil slappe litt ekstra av.

En god investering

Kjøp u-sofa enkelt, sikkert og rimelig fra oss og få den levert hjem på døra. Finn en farge og et stoff som passer til resten av rommet og sjekk hvilke mål som er riktige for deg. En u-sofa er en god investering du vil få mange år med kos og hygge fra. Gjør stuen din litt ekstra sosial i dag.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.