Akkurat nå! Fri frakt på alt*

Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Tv-sofa

55Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Antall sitteplasser
Utseende
Farge
Stil
Serie
Funksjon
Forventet levering inden 10 hverdage

I de fleste hushold er sofaen i stuen en perfekt samlingsplass. Det er her man er sammen når skole og arbeid er slutt for dagen og det er her man tilbringer kveldene i helgen. Hos noen familier finnes det til å med en finere sofa, en sofa som blir brukt mest når man inviterer gjester og lignende. Om du søker etter en sofa du virkelig kan slappe av i, da kan det perfekte alternativet være en veldig behagelig reclinersofa. Denne type sofa passer dessuten like bra i stuen som den gjør i filmrommet. Om du lurer på å kjøpe en reclinersofa gjør du det helt klart enklest online. På denne måten kan du være sikker på å få de beste produktene for pengene.

Et praktisk og behagelig møbel

Om du tenker på å bygge en hjemmekino eller om du bare ønsker en veldig behagelig sofa foran tv’n, da er en reclinersofa et behov. Denne type sofa tilbyr en komfort utenom det vanlig, noe som er nødvendig ved lange filmkvelder. Håndtaket på siden av sofaen gjør så du enkelt og behagelig kan lene deg tilbake. På samme måte styrer du også fotstøtten som er uttrekkbart, alt for at du skal kunne sitte så komfortabelt som mulig. Sofaene finnes i lær og kunstlær, den er også lett å rengjøre og holde vedlike. Møbelet finnes dessuten i et flertall ulike størrelser og byggbare moduler, så du kan være sikker på å finne et produkt som passer til akkurat deg.

Høy komfort til bra priser

Om du vil nyte til det fulle trenger du et møbel som virkelig lar deg gjøre det. Du finner din nye reclinersofa online hos oss på Furniturebox. Vi har et stort tilbud av designmøbler til alle hjem og innredningsstiler, alltid høy kvalitet og lave priser. Uansett hva du søker er vi sikker på at du vil finne det hos oss på Furniturebox.no.

Et praktisk og komfortabelt møbel

Hvis du vurderer å bygge en hjemmekino eller hvis du bare vil ha en veldig komfortabel sofa foran TV-en, så er en reclinersoffa et must. Denne sofamodellen gir komfort utover det vanlige, noe som er nødvendig for lange filmkvelder. Knappen på sofaen gjør det enkelt å manøvrere den trinnløse ryggstøtten, og du kan lett lene deg tilbake. På samme måte styrer du også fotstøtten, slik at du kan sitte så komfortabelt som mulig. Sofaene er tilgjengelige i både skinn og kunstlær og er enkle å rengjøre og holde. Møblene er også tilgjengelig i en rekke størrelser, så vel som i slitesterke moduler, slik at du kan være sikker på å finne et produkt som passer deg.

Høy komfort til bra pris

Hvis du vil nyte hverdagen til det fulle, har du behov for møbler som virkelig lar deg gjøre det. Du kan finne din nye reclinersofa online hos oss på Furniturebox. Vi har et bredt spekter av designmøbler for alle hjemme- og interiørstiler, alltid til høyeste kvalitet og lave priser. Uansett hva du leter etter, er vi sikre på at du vil finne det hos oss.