Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Sofagruppe

 Vis 47 st Sofagrupper på tilbud - Opptil 22%

Våre beste tilbud
Sorter etter
231 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Utseende
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

En ny sofagruppe vil gi stuen din et skikkelig løft, men det er ikke alltid lett å vite hvilken modell du skal velge. Sofagruppen skal være komfortable å sitte i og slitesterk, kunne bli brukt av barn. Før du fullfører kjøpet, bør du også avgjøre om sofaen skal være et sted for hele familien å samles, eller om det skal være en finsofa som kun brukes av og til. Når du har bestemt deg, er det enkelt å kjøpe sofagrupper på nettet. Du får her bedre oversikt over tilbudene, og kan i fred og ro velge riktig modell for ditt hjem.

Hvordan skal sofagruppen brukes?

Du bør velge en sofa ut i fra hva du skal bruke den til. Vil du for eksempel ligge komfortabelt i den, bør du vurdere fastheten på sofaen. Om du heller vil være i stand til å sitte oppreist i en komfortabel stilling er det viktig at møbelets sittehøyde verken er for høy eller for lav. Du bør også huske på at det finnes modeller med både løse og faste sete- og ryggputer, uansett hva du velger alt avhenger av din egen smak. En sofa med løse puter er enklere å rengjøre, det er et godt valg dersom en har barn eller kjæledyr. Det samme gjelder ved valg av stoffsofa og skinnsofa. Stoffsofa er mer komfortabel å sitte på under kalde dager, mens en skinnsofa er lettere å rengjøre når det trengs.

For hjemmekoselige rom

Kjøp sofagruppe hos oss! Kontakt oss på furniturebox.no hvis du vil gjøre det enkelt. Vi har et stort utvalg av designermøbler til gode priser for både landlige, moderne og minimalistiske boliger. Når du handler online, slipper du lange køer samtidig som du enkelt kan sammenligne forskjellige møbler og modeller mot hverandre. Enten du er ute etter en enkel sofa eller en hel sofagruppe har vi det du trenger.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.