Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Rød sofa

 Vis 659 st Sofaer på tillbud - Opptil 80% rabatt!

Våre beste spring deals
Sorter etter
205 Produkter
  • Rød
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Fra(cm)
Lengde
Fra(cm)
Fra(cm)
Antall sitteplasser
Farge (1)
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Fra(kr)
Våre beste spring deals
Kampanjer
Forventet levering inden 10 hverdage
En rød hjørnesofa finner du garantert hos på Furniturebox, her finnes det et bredt utvalg av røde sofaer i forskjellige utførelser, stiler, modeller og materialer. Lyse og nøytrale farger på veggene gjør at oppmerksomheten blir flyttet til den røde sofaen og kommer til sin rette plass i rommet. Med et rødt sofa interiør skaper du en varm og spennende følelse i stuen som du kan enkelt tone ned eller pigge opp ved å legge til ulike innredningsdetaljer med forskjellige farger og stiler. En stilren rød skinnsofa eller en elegant rustrød sofa endrer stemningen i rommet. Prøv selv og nyt resultatet!
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.