Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Lilla sofa

 Vis 659 st Sofaer på tillbud - Opptil 80% rabatt!

Våre beste spring deals
Sorter etter
61 Produkter
  • Lilla
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Fra(cm)
Lengde
Fra(cm)
Fra(cm)
Antall sitteplasser
Farge (1)
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Fra(kr)
Våre beste spring deals
Kampanjer
Forventet levering inden 10 hverdage
En lilla sofa finner du garantert hos Furniturebox, her finnes det et bredt utvalg av lilla sofaer i forskjellige utførelser, stiler, modeller og materialer. Med en grå vegg til den lilla sofaen skapes det en fin kontrast og den blir helt klart rommets blikkfang. Kompletter gjerne gruppen med en lenestol i samme lilla farge som sofaen. Den trendy fargen lilla skaper mange innredningsmuligheter, miks og match med ulike tekstiler og andre interiørdetaljer. Lilla finnes i flere nyanser så velg den som passer best i ditt hjem. Prøv selv og nyt resultatet!
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.