Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Kjøkkenbenk

 Vis 4 st Kjøkkenbenk på tilbud - Opptil 17% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
32 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Man bør aldri undervurdere viktigheten av kjøkkenbenken hjemme. Det er tross alt her maten skal lages, og har du ikke de rette forutsetningene for å diske opp de herligste måltider blir det vanskelig. For det første bør kjøkkenbenken være av tilstrekkelig størrelse slik at gjestene kan sitte ned og nyte kokkeleringen som foregår på kjøkkenet. Spørsmålet blir da om du vil ha en toseter ,treseter eller kanskje en større gruppe? Det er faktisk svært viktig å ha sitteplasser på kjøkkenet, for dette er et av de mest sosiale rommene i huset. Du kan lett kjøpe kjøkkenbenk online hos Furniturebox, og her er det rask og enkel levering.

Montere ny kjøkkenbenk

Det er faktisk ikke så vanskelig å sette opp en ny kjøkkenbenk. Selv om denne kommer flatpakket handler det i stor grad om å få opp beinene, slik at den står på egenhånd. Det er således et begrenset antall av duppeditter, skruer og lignende. Når den er ferdig satt opp, er den klar for å sittes på i tilknytning til alle måltidene som skal foregå på kjøkkenet. Her kan man nyte frokost, lunsj og middag, slik at alle måltider kan akkompagneres av den fantastisk flotte nye kjøkkenbenken. Fordelene ved å bestille online er mange, for det første slipper du å navigere deg rundt i fysisk butikk, som kan være en jungel av ulike varianter.

Så hva venter du på?

Grip sjansen og gå til anskaffelse av ny kjøkkenbenk nå da vel, aldri har det vært lettere å forbedre utseendet på kjøkkenet. Hos Furniturebox får du et komplett utvalg, og du vil derfor enkelt finne noe for din smak. Ta deg et par minutter for å se igjennom de ulike variantene, og kjøp kjøkkenbenk nå da vel. Du vil neppe angre!

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.