Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Howardsofa

223Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Form
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Antall sitteplasser
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Stil
Serie
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Trenger du en drømmesofa i klassisk engelsk stil som er både sofistikert og behagelig på samme tid? Rimelig Howardsofa kan du kjøpe online hos oss. Du kan finne trekk som tilpasser deg og ditt hjem. Sofaen er designet i en klassisk stil med dreide former, ben og foldede armlener som tilfører sofaen sjarm og eleganse. Selv om sofaen er særegen, er den samtidig moderne designet og like godt egnet for i moderne hjem som klassiske hjem. Med sin polstring av dun og kaldskum gir sofaen en ekstra overflatemykhet for en høy komfort. I tillegg til sofaens dybde, sete og støttende ryggstøtte garanteres ekstra høy komfort.

Hvorfor en Howardsofa?

Den klassiske Howardsofa kommer i flere farger som hvit, grå, rosa nougat og petroleumsblå. Sofaene tilbys i både tekstil, lær og i fløyel om du ønsker det ekstra lunt og komfortabelt for hvile til å matche ditt hjem. En Howardsofa i lær er ikke bare av utsøkt eleganse, men lett for å rengjøre ved søl og skitt. Du kan velge mellom 2-seters, 3-seters, 4-seters eller enda større for hjemmet. Sofaen vil være like pen i uansett størrelse du skulle ønske. Modellene som tilbys er Howard og Howard Deluxe som finnes i flere farger. Howard Deluxe er sofaen som er ekstra påkostet med polstring av dun, klassiske detaljer og ekstra høy komfort.

Kjøp Howardsofa rimelig for et enda stiligere hjem

Nå kan du enkelt velge ut en stilig og billig howardsofa i flere farger, materiale og modeller som kan matche ditt hjem! Sofaen kommer i en veldig sofistikert og klassisk stil som garantert vil fungere som hjertet av ditt hjem. Tross det nydelige utseendet, er det en sofa du vil trives i med dens komfortable føyelighet og gode støtte. Nøl ikke med å bestille!