Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betale om 3 måneder ✌️

Hjørnesovesofa

 Vis 4 st Hjørnesovesofa på tilbud - Opptil 22% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
268 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Sitteplasser
Farge
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Med en hjørnesovesofa får du både i pose og sekk. Her får du nemlig en sofa som ikke tar opp for mye av rommet samtidig som du får en seng i full størrelse.

Komfortabel og praktisk

Uansett om du har stor eller liten stue, er det unødvendig å bruke halve gulvet på sitteplasser. Har du en sofa med vinkel i hjørnet av rommet, får du plass til flere gjester. Er det i tillegg er en hjørnesovesofa, kan du by på overnatting. Du får det beste fra to verdener.

Med en hjørnesovesofa kan du gjøre om stuen til et gjesterom, og eventuelt bruke et ekstra rom til noe annet. Etter at du raskt har slått den sammen igjen, forvandles sengen til en vanlig sofa. En hjørnesofa er dessuten hyggelig å dele et måltid i, og du får utnyttet flere ender av stuebordet.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.