Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Weekend deal - 20% rabatt* Kode: DEAL20
Opphører om: 
2d 20h 12m 13s

HJØRNESOFAER PÅ NETT

 Vis 346 st Hjørnesofaer på tilbud - Opptil 40% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
1024 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

En sofa er noe du finner i de fleste hjem. Det er et viktig møbel i stuen, en plass der man er sammen, kan hvile og trives i. Vi alle vil ha en sofa vi kommer til å like og som man finner en behagelighet i. Ettersom det finnes sofaer i mange farger og former kan et kjøp online være den beste løsningen for å kunne finne en rett modell. Det gir deg muligheten i rolige omgivelser å velge og sammenligne priser hjemmefra. Du trenger ikke springe rundt i butikker for å finne din drømmesofa, søker du billige hjørnesofaer lønner deg seg å søke på nettet. Det finnes mange alternativer til de fleste innredninger.

Å velge rett hjørnesofa

Når man skal velge en hjørnesofa til hjemmet sitt er det viktig å måle plassen der sofaen skal stå og finne en sofa som passer rommets størrelse og form. Å velge rett farge i forhold til innredningen er også en viktig ting å ha i tankene eller så kan man fornye annen innredning etter sofaens utseende. Sofaen er ofte en samlingsplass for hele familien, så det er viktig at alle får være med å velge. Da kommer alle til å trives like mye! Det som også er bra å tenke på er hvilken kvalitet på stoffet som passer best. Har man husdyr eller småbarn er det en fordel med et stoff som er lettstelt, så man enkelt kan fjerne flekker og lignende.   

Hjørnesofa til et hvert hjem

Lurer du på å fornye innredningen i stuen din? Er du på jakt etter en ny sofa i bra kvalitet? Nå er det lett å finne din nye hjørnesofa online. Hos oss på Furniturebox har du mulighet til et vellykket kjøp. Det finnes mange alternativer, farger og størrelser. Du kommer garantert å finne drømmesofaen din til en overkommelig pris.
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.