Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Gul sofa

 Vis 803 st Sofaer på tillbud - Opptil 83% rabatt!

Våra bästa spring deals
Populære filter:
Sorter etter
108Produkter
  • Farge:Gul
Filter(1)
Sorter etter Mest populære
Stil
Serie
Form
Sengemål
Utseende
Funksjon
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge (1)
Antall sitteplasser
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Våra bästa spring deals
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Forventet levering inden 10 hverdage
En gul sofa finner du garantert hos Furniturebox, her finnes det et bredt utvalg av gule sofaer i forskjellige utførelser, stiler, modeller og materialer. Den trendy fargen gul skaper mange innredningsmuligheter, miks og match med ulike tekstiler og andre interiørdetaljer. Gult finnes i flere nyanser så velg den som du liker best. Velg en sennepsgul sofa som vil skape en fin kontrast og blir helt klart rommets blikkfang. For å skape en skikkelig kontrast er det fint med lyse vegger, stilren og enkel innredning så får du den gule sofaen til å skinne i rommet. Prøv selv og nyt resultatet!
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.