Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Grønn sofa

 Vis 803 st Sofaer på tillbud - Opptil 83% rabatt!

Våra bästa spring deals
Populære filter:
Sorter etter
505Produkter
  • Farge:Grønn
Filter(1)
Sorter etter Mest populære
Stil
Serie
Form
Sengemål
Utseende
Funksjon
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge (1)
Antall sitteplasser
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Våra bästa spring deals
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Forventet levering inden 10 hverdage
En grønn sofa finner du garantert hos på Furniturebox, her finnes det et bredt utvalg av grønne sofaer i forskjellige utførelser, stiler, modeller og materialer. For å skape mest mulig kontrast, kan en lys farge på veggene være løsningen og la en mørk grønn sofa løfte rommet til nye høyder. En grønn sofa smelter lett inn som en del av helheten i et fargerikt rom. Den trendy fargen grønn skaper mange innredningsmuligheter, mix og match med ulike tekstiler og andre interiørdetaljer. En forfriskende mintgrønn sofa eller en elegant olivengrønn sofa endrer stemningen i rommet. Prøv selv og nyt resultatet!
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.