Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Blå fløyelssofa

 Vis 95 st Fløyelssofaer på tillbud - Opptil 45% rabatt!

Våre beste spring deals
Sorter etter
128 Produkter
  • Blå
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Fra(cm)
Lengde
Fra(cm)
Fra(cm)
Antall sitteplasser
Farge (1)
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Fra(kr)
Våre beste spring deals
Kampanjer
Forventet levering inden 10 hverdage
En blå fløyelssofa finner du garantert hos på Furniturebox, her finnes mange blå sofaer i forskjellige utførelser, stiler, modeller og materialer. Lyse og nøytrale farger på veggene gjør at oppmerksomheten blir flyttet til den blå sofaen og kommer til sin rette plass i rommet. Fløyelssofaer er et klart valg for deg som ønsker det litt mer trendy og moderne utseende i hjemmet ditt. En blå velursofa er ikke bare utrolig vakker, det bløte materialet føles dessuten nesten levende ut. Når du styler din blåe fløyelssofa så tenk på hva du prøver å oppnå. Klassisk eleganse eller en mer moderne look?
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.