Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

MOOD Sovesofa 3-seter med Sjeselong HøyreBrun

Artikkelnummer: 582032
Mood-serien
8 995 kr
Del opp din betaling : 458 kr/Måned
Gjør dine valg
Brun+ 0 kr
Lysegrå+ 0 kr
Hvit+ 0 kr
Blå+ 0 kr
Velg fargenavn
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett
Antall:
Du har allerede valgt maksimalt antall
Leveransetid
Forventet levering innen 8-10 uker.

Spesifikasjon

Mål
Sengemål132x203 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Antall
Antall sitteplasser3 st
Øvrig
SerieMood
FargenavnBrun
Farge
FunksjonOppredningsbar
StilTidløs
StoffnavnValentina 8
UtseendeStoff

Beskrivelse

Mood er en klassisk sofa som med noen enkle håndgrep res ut til en ekstraseng. Utfelt er sengen bred nok til to sovende personer og når den ikke brukes til å sove i er den en moderne og bekvem sofa, for hele familien som man kan krype opp i foran fredagsfilmen. Mood er en perfekt sovesofa som man kan re opp når slekt og venner kommer på besøk. Det fine stoffet finnes i flere ulike farger og sofaen finnes i enten en høyre- eller venstremodell.

  • Prisgunstig
  • Sovefunksjon
  • Skjult oppbevaring

Uttrekksdelens stoff kan skille seg fra resten av sofaen på farge og struktur. Denne delen har et tynnere stoff i svart eller grått.

Material og vedlikeholdsråd

  • Også om stoffet er slitesterkt og av høy kvalitet er det en god idé å Impregnere stoffet med Tekstilvedlikehold for å få et møbel som holder seg fint i mange år. Produktet gir en god beskyttelse og forhindrer flekker som fester seg, slik at du kan nyte sofaen mye lenger!.

Serien Mood er en samling av tidløse sofaer til en lav pris. Det minimalistiske designet er enkelt, rett og passer derfor perfekt inn i våre nordiske hjem. Sofaens utforming er innbydende og finnes i flere forskjellige størrelser, farger og former for at du skal kunne finne sofaen som passer deg og dine behov. Moods sofaen er dessuten veldig lettmatchende og kan kombineres med farger og former etter hva du selv ønsker.