Akkurat nå! Fri frakt på alt*

Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Divansofa

765Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Sengemål
Antall sitteplasser
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Stil
Funksjon
Serie
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Farge
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

En divansofa er et praktisk møbel som passer inn i mange forskjellige rom og har forskjellige bruksområder. For eksempel kan du bruke divansofaen både som en sofa og en ekstra seng. Mange modeller har også lagringsplasser innlemmet i designet, og ekstra lagring er noe som nesten alle hjem trenger.

En praktisk divansofa

Det er vanligst for en divansofa å ha de samme dimensjonene som en enkeltseng, og derfor kan du bruke det som en ekstra seng når det gjelder gjester. Mange som bor trangt, velger å bruke dagsengen som en sofa om dagen og en seng om natten. Dette er veldig smart, da det sparer mye plass og gulvplass. Hvis du vil kjøpe en divansofa online for dette formålet, husk at å kjøpe en modell med lagringsplass i underdelen kan være en god ide. Enkeltsenger har en skuff som du kan trekke ut, og du kan lagre sengetøy, tepper og puter, eller hva du vil komme seg bort, men lett tilgjengelig når det er nødvendig. Andre divansofaer har en ekstra seng under sofaen som du kan trekke ut når du trenger det.

Montering av divansofa

å kjøpe en divansofa på nettet er smart fordi du ofte har et større utvalg å velge mellom enn i en lokal møbelbutikk. Før du velger å kjøp divansofa, må du kontrollere størrelsene som er oppført på hver produktbeskrivelse på denne siden. Ta målene og sjekk om du får plass i rommet du ønsker å plassere produktet. Husk at du også må ha ekstra plass for å kunne trekke ut skuffer eller ekstra senger hvis modellen du vil kjøpe har dette. Noen divansofaer må monteres etter levering, og hvis dette er tilfelle, er det gitt detaljerte instruksjoner som er enkle å følge. Vanligvis er det ikke nødvendig med spesielle verktøy for å montere møblene, men det kan være nødvendig å bruke vanlige verktøy som hammere og skrutrekkere. I så fall er dette spesifisert av produktet.

Vanlige spørsmål om divansofa

Er madrass inkludert?

Når du kjøper en divansofa online hos oss, inkluderer det vanligvis ikke madrass. Det er beskrevet på produktet om du må kjøpe en madrass eller ikke. Fordi du velger madrassen du vil ha, har du muligheten til å skape en virkelig behagelig divansofa som tilfredsstiller dine behov for komfort. Noen foretrekker en hard og fast madrass, mens andre bare kan sove hvis madrassen er veldig myk. Mange velger å kjøpe en skummadrass, men du kan selvfølgelig kjøpe noen form for madrass du ønsker. Siden dag senger har vanligvis de samme dimensjonene som enkeltsenger, det er mange madrasser å velge mellom.

Hvorfor ikke bare en vanlig seng?

Det som er praktisk med en divansofa er at selve sengen ligger i en treramme. Takket være det kan du støtte puter langs langsiden og gjennom den skape en sofa som raskt blir til en seng når det trengs. Det fungerer derfor som en sovesofa, men mange velger å kjøpe en rimelig divansofa i stedet fordi de foretrekker designen samt muligheten for praktisk lagring. Som tidligere nevnt har divansofaene ofte praktiske oppbevaringsrom som kan bli benyttet akkurat som du ønsker. I motsetning til en vanlig seng, er daybed faktisk tre møbler i en: en seng, en sofa og et oppbevaringsrom.

Hvordan tar jeg vare på min divansofa?

Det er materialet som møblene er laget av og hvordan overflaten har blitt behandlet som påvirker hvordan du skal håndtere din divasofa. For eksempel, hvis du kjøpte en divansofa laget av malt tre, er det ikke mye å gjøre annet enn vanlig rengjøring med en fuktig klut. Etter noen år eller når det er nødvendig, må du kanskje male sengen. Samme forsiktighet gjelder for dagsenger som er laget av lakkert tre, men du vil naturligvis male sengen om nødvendig. Hvis møbler er laget av metall, er det ikke nødvendig med spesiell forsiktighet, men noen ganger må du pusse metallet for å fjerne flekker. Det anbefales å sette på møblerposer, spesielt hvis du har tregulv hjemme.

Er det noen innredningstips?

Det er mange måter du kan pynte hjemme ved å la din nye divansofa være i sentrum. For eksempel skape en spennende øyefang ved å plassere mange fine pynteputer i sengen. Fordi puter kan fås i mange fine former med mange forskjellige farger og mønstre, kan du skape et virkelig effektivt stilleben. Legg også til noen fine tepper for å skape en varm og koselig stemning. Noen fine LED-lys sløyfer kan også plasseres over treverket for å skape en moody glans. Et annet tips til innredningen er å legge en senghimmel over sengen for å skape en romantisk og vakker atmosfære.