Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

DANA CLASSIC Sjeselong Fløyel Rustrosa

Mål: B151 cm
7 995:-
Del opp din betaling : 413 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 6-8 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde151 cm
Sittedybde71 cm
Sittehøyde40 cm
Sittebredde128 cm
Totaldybde sete81 cm
Totalhøyde82 cm
Materiale
Materialtype100% polyester
RammeSponEik
RyggputerPolyuretan Skum
Martindale42000
StoppingPU skum
Antall
Antall sitteplasser2 st
Øvrig
Artikkelnummer696442
FargenavnRosa
Farge
StilRustikk
Krever monteringJa
StoffnavnEdna 4
UtseendeFløyel

Beskrivelse

Dana Sjeselong i fløyel er et trendy møbel med statlig formgivning. Kledd i quiltet fløyel med stoffkledde knapper i en howard-inspirert stil. Her kan du slå deg ned med en god bok, eller ta en kort høneblund. Du ønsker kanskje å bruke Dana sjeselong som et alternativ til en sofa, eller som et vakkert møbel i gangen å sitte på når du knyter skoene? Mulighetene er mange, hvor velger du å plassere din Dana sjeselong?

  • Klassisk design
  • Luksuriøs variant av dagseng

Material og vedlikeholdsråd
Fløyel er et vakkert og mykt materiale som både gir en hjemmekoselig følelse og en eksklusivitet. Stoffet har en kort lugg som gir den myke overflaten og et vakkert skimmer. Beroende på hvordan lyset treffer, kan fargen oppleves litt ulik.

  • For å få bort støv og smuss, støvsug møbelet forsiktig med et mykt børstemunnstykke.
  • Bruk gjerne en håndsteamer med børste for å friske opp stoffet, men vær forsiktig med varmen sånn at du ikke skader stoffet.
  • Luggen kan legge seg noe, det er en del av stoffets sjarmerende karakter og det trenger ikke ses som en defekt.

Dana er en serie som tilbyr trendy eleganse og en hjemmekoselig følelse til hjemmet ditt. Serien består av en rekke forskjellige sittemøbler i fløyel og lær. I serien finner du sofaer, lenestoler, fotskamler og moderne dagsenger i samme sofistikerte stil. Utvalget av produkter gjør at du enkelt finner dine favoritter som passer til akkurat deg og ditt hjem.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle