SPRING DEALS - Nedsatte priser på store deler av sortimentet!
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

4-seter-sofa

 Vis 4 st 4-seter-sofaer på tillbud - Opptil 36% rabatt!

Våre beste spring deals
Sorter etter
32 Produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Fra(cm)
Antall sitteplasser
Farge
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Fra(kr)
Våre beste spring deals
Kampanjer
Forventet levering inden 10 hverdage

Gjør stuen din litt mer sosial i dag med en stilig og behagelig 4-seter-sofa. Vi har sofaer i ulike farger, stoff, former og stiler som passer godt i alle mulige hjem.

Midtpunktet i stuen

Det er noe litt mer sosialt med å sitte i en 4-seter-sofa, kontra å sitte i hver sine stoler. Og du vil dessuten ikke bare få plass til flere gjester av gangen med en sofa som dette, du vil også få litt ekstra plass til å boltre deg i den ellers.

Du trenger ikke bekymre deg for at en 4-seter-sofa skal ta opp for mye plass i stuen din. Går du for en variant som med vinkel og setter den i et hjørne utnytter du plassen bra. Og går du for en rett sofa uten vinkel er den også perfekt å legge seg ned i for maksimal avkobling.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.