Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Sofabord marmor

Filter

Har du tenkt på hvor mye et enkelt møbel kan forandre totalinntrykket på stua? Det har seg faktisk slik at et enkelt møbel kan utgjøre hele forskjellen, og heve stua fra helt ok til fantastisk. Et godt eksempel på et slikt produkt er et marmorsofabord. Marmor er et av de mest estetiske råmaterialene der ute, og gir virkelig et eksklusivt preg på ethvert møbel. For ikke å nevne dets praktiske fordeler, for det er virkelig enkelt å rengjøre marmor. Hvis du rett og slett drar en våt klut over marmoren er mye gjort, og den får en skinnende glans. Du kan selvsagt kjøpe marmorsofabord online hos Furniturebox.

Marmor har fantastiske egenskaper

Som nevnt gir marmor ethvert møbel et svært eksklusivt preg, og du kan regne med at vennene dine vil tenke at det ligger mange tusenlapper bak dette produktet. Men dets ekslusive preg er selvsagt ikke den eneste fordelen med marmor. Materialet er ekstremt slitesterkt og vil vare i mange år fremover, i kontrast til andre materialer som fort blir ødelagt eller stygge av tidens tann. Slagskader mot bordplaten kan også fort ødelegge vanlige materialer, med marmor derimot, skal det langt mer til. Marmor er så hardt at det overlever de fleste kollisjoner med andre mykere materialer. Således trenger du ikke være redd for å miste et glass på sofabordet lenger.

Hva venter du på?

Så spørsmålet er vel ganske enkelt, hva venter du på? Du har nå muligheten til å kjøpe inn et skikkelig kvalitetsmøbel som har både estetiske og praktiske egenskaper i verdensklasse. Da er det bare en ting å gjøre, kjøp marmorsofabord. Du får selvsagt kjøpt dette hos Furniturebox, med gode betingelser som for eksempel svært gode priser. Da slipper du også alt stresset i de fysiske butikkene.