Kasse
0 varer: 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Rundt sofabord

Filter

Et sofabord kan ha en rekke ulike fasonger og farger. Her har både personlige preferanser og egnethet stor viktighet. Mange vil nok oppleve at konstruksjonen til sofaen vil ha stor betydning for hva slags sofabord man ønsker. Sofabord kan fås i alle fasonger, materialer og farger, og således kan de også fås i alle prisklasser. Dersom du for eksempel har en sofa bestående av flere enheter, kan det være fornuftig med et rundt sofabord. Dette har den egenskapen at alle de ulike sofaelementene kan omkranses rundt bordet. Om du har funnet ut at du er på jakt etter et billig rundt sofabord er Furniturebox nettstedet for deg.

Det perfekte runde sofabordet

En av de åpenbare fordelene med et rund sofabord, i kontrast til de mer vanlige rektangulære, er at alle som sitter rundt det vil ha samme avstand til midten av bordet. Dette betyr at de som for eksempel sitter på kortsiden ikke behøver å strekke seg over hele bordet som de måtte ha gjort på de rektangulære bordene. Andre åpenbare fordeler med de runde sofabordene er at de tar seg meget godt ut designmessig. Faktisk har flere runde møbler over flere tiår gjort det skarpt i designkonkurranser. Dette skyldes ikke bare at rundingen er en yndet designfavoritt, men også at det fremstår som meget anvendelig i samspill med andre typer møbler.

Så hva venter du på?

Spørsmålet er som nevnt i overskriften, hva venter du på? Nå er det vel på tide å oppgradere stua med et billig rundt sofabord? Husk at du selvsagt kan kjøpe rundt sofabord online hos Furniturebox, her får du fantastiske betingelser som rask leveranse og lave priser, for ikke å nevne det faktum at du slipper å navigere i jungelen av produkter i fysiske butikker.