Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Tereine Sengesett 2-deler 155x220/80x80 cm Bomullssatin

Mål: L220 cm
649:-
Del opp din betaling : 75 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Lengde220 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer943642
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Legg til et preg av stil til soverommet med dette sofistikerte sengesettet av 100% bomullssateng. Dette sengetøysettet er laget av pustende, absorberende og fuktavvisende bomull i en satengvev, og vil føles behagelig på huden. Vevet er silkeaktig, som gir sengetøyet et luksuriøst utseende. Dets dekorative, stripete design vil legge til et sofistikert preg til hvilket som helst soverom. Takket være knappelukkingen holdes dynetrekket og putevaret på plass og kan lett fjernes for vasking. Dette sengetøysettet gir et ideelt sovemiljø for hele familien. Settet er maskinvaskbart. Leveringen inkluderer 1 dynetrekk og 1 putevar.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle