Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

FELICIA Nakkepute Stor Lysegrå

Nakkepute til FELICIA Seng. Lysegrå.
1 449,-
Delbetale fra: 112 NOK/Måned
Gjør dine valg
Duncan 1
+ 0 NOK
Duncan 2
+ 0 NOK
Velg stoff
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Høyde19 cm
Dybde12 cm
Materiale
MaterialtypeTekstil
Øvrig
Artikkelnummer577036
KomfortBas
SerieFelicia
FargenavnLysegrå
Farge
StoffDuncan 2
Garanti5 år

Beskrivelse

FELICIA nakkepute setter prikken over i-en i soverommet ditt. Med en nakkepute er både stilen og komforten total. Den er ikke bare en lekker detalje, men fyller også en stor funksjon når du sitter opp i sengen og kan lene deg behagelig mot nakkeputen. Lekker og praktisk for deg som setter pris på luksus i hverdagen.

Serien FELICIA er en klassisk og trendsikker sengeserie med enkle former som holder over tid. Serien tilbyr alt fra hele sengepakker til kun senger, sengegavler og nakkeputer. Med FELICIA serie får du stilsikre møbler med klassisk utseende for det moderne hjemmet.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle