Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

METALLO PATCH Sengeteppe 180 Svart/Stål

Mer fra: ETOL
1 795,-
Delbetale fra: 128 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde180 cm
Lengde270 cm
Materiale
Materialtype100 % Polyster
Øvrig
Artikkelnummer558561
SerieETOL
FargenavnSvart/Lysegrå
Farge

Beskrivelse

METALLO er en luksuriøs serie store sengetepper som adderer en følelse av eksklusivitet og varme på soverommet. Sengeteppene er produsert av 100% silkepolyester som gir teppene en glansfull finish, og gjør dem lett å håndtere når en rer opp senga. Sengetepper har den senere tiden vært undervurdert når det kommer til å innrede soverommet, men faktum er at det rette sengeteppet kan løfte soverommet ditt til uanede høyder. METALLO finnes i to størrelser i et antall vakre farger. Kombiner gjerne med puter fra seriene VELVET WAVE og VELVET som har liknende finish som METALLO.
Vendbart sengeteppe i silkepolyester i fargene metall og svart i et rutemønster, helt svart på den andre siden.
Mål
Bredde: 180 cm
Lengde: 270 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle