CURAPearl Vektdyne 9 kg 135x200 cm

1 795
NOK
Delbetale fra: 128 NOK/Måned
Forventet levering: 5-10 hverdager
Delbetale fra: 128 NOK/Måned
Spesifikasjoner
CURA Pearl Vektdyne 9 kg 135x200 cm
CURAPearl Vektdyne 9 kg 135x200 cm
Øvrig
VaremerkeCura of Sweden
FunksjonVekt Dyner
Artikkelnummer: 1208724
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
 • Hverdager
  10.00 - 15.00
Cura of Sweden
Cura of Sweden
Cura of Sweden – Nordens mest solgte vektdyne

Cura of Sweden produserer CE-merket, miljø- og kvalitetssertifiserte vektdyner som er godkjent hos det svenske legemiddelverket. Det er et medisinsk hjelpemiddel som bidrar til forbedret søvn eller hjelper den som har vanskeligheter. Velg mellom ulike prisgunstige vektdyner i ulike vekter og finn en dyne som passer akkurat deg og dine behov. <Cura of Sweden – medisinsk hjelpemiddel

For deg som lider av søvnproblemer kan en vektdyne være løsningen. Dynen har en positiv effekt og bidrar til økt søvnkvalitet - selv for deg som ikke lider av søvnproblemer. En tredjedel av befolkningen i Sverige lider av søvnproblemer og må medisineres for å kunne sove om nettene. Ved hjelp av vekten på dynen og vekten på kroppen holder den kroppen på plass om natten samtidig som den gir en følelse av avslapning.

 • Lenger tid i dyp søvn
 • Mindre snorking
 • Raskere innsovning
 • Mindre angst og uro
 • Piggere under dagtid
 • Mindre muskelverk
 • Færre oppvåkninger på nattet
 • Cura of Sweden – forbedret søvnkvalitet

  Cura of Sweden anbefaler at vektdynen tilsvarer 10-15% av din kroppsvekt. Velg mellom ulike farger og få kvalitet, funksjonalitet og design kombinert. I tillegg bestemmer du selv om du vil ha dynen når du ligger i sofaen eller om du vil ha det som dyne på natten. En vektdyne for alle behov, ung som gammel. Kjøp din dyne allerede i dag og sov som på skyer hver natt.

  Mer fra: Cura of Sweden